Sådan får du flere besøgende på din hjemmeside

Mange virksomheder bruger lang tid på at lave en flot hjemmeside med fornuftigt indhold for så at finde ud af, at ingen besøger deres hjemmeside. Det kan være frustrerende, og det er ikke billigt at betale sig til annoncering – specielt ikke, hvis der er tale om en branche, hvor folk allerede byder på de bedste annoncepladser,

 

I det følgende dykkes der ned i, hvordan du kan få flere besøgende til din hjemmeside. Visse af disse tips koster ikke noget, hvorimod andre kræver en mindre investering. Det er dog en investering godt givet ud, fordi mange ender rent faktisk med at få flere besøgende på deres hjemmeside. Lad os komme i gang!

 

Tilføj Schema Markup

Når du søger på Google, så kommer der nogle gange specielle resultater frem. Disse resultater kan være resultater med stjerner under dem eller en liste. I gamle dage var der kun de “normale” søgeresultater. Du har måske undret dig over, hvordan det fungerer. Lad os fortælle dig det: Det fungerer ved at man tilføjer Schema Markup til ens hjemmeside.

 

Kører din hjemmeside på WordPress, så er der tonsvis af plugins, der kan hjælpe dig i gang. Mange af dem er gratis, og de kan, hvad de fleste behøver. Det er selvfølgelig og muligt at indsætte Schema Markup manuelt i form af JSON-LD.

 

Formålet med at tilføje Schema Markup er, at søgeresultaterne med din hjemmeside bliver mere specielle, og dette burde øge din CTR. Flere kommer altså til at klikke på netop din hjemmeside – i teorien.

 

Men hvad nytter det, hvis ingen rent faktisk ser din hjemmeside på Google? Dette bringer os videre til det næste tip.

 

Lav dansk linkbuilding

Linkbuilding kan være dyrt, specielt hvis det skal være dansk linkbuilding. Danmark er et lille land, og der er langt mindre .dk-hjemmesider end eksempelvis .com-hjemmesider. Af denne grund kan det være sværere at finde hjemmesider til linkbuilding. Men alligevel mener vi, at du bør gøre det, og der er en del forskellige måder at gøre det på.

 

Du er nok interesseret i en af de mest billige og effektive måder at lave linkbuilding i Danmark på, og det kommer her: du skal gøre det selv. Hvis du tilmelder dig et dansk netværk og får adgang til en række domæner, så kan du lave links derfra. Priserne er meget lave i forhold til den værdi, du får ved at lave links. Det handler bare om at komme i gang.

 

Det fungerer på den måde, at du skriver en relevant artikel og udgiver den på en af netværkets hjemmesider. Du bestemmer altså selv, hvad der skal stå, og hvilken side der skal linkes til. Det bliver næsten ikke nemmere og billige i forhold til den kvalitet, du får.

 

Prøv dig frem med dansk linkbuilding og se, om det giver resultater for netop din hjemmeside.