Køb links: guide til køb af links i 2021

Hvis du har din egen virksomhed, der har sin egen hjemmeside, så vil du nok også gere sørge for at få så mange kunder som muligt gennem denne hjemmeside.

Hvis det er dit ønske, så skal du helt klart sørge for at have en masse link, der viser tilbage til din hjemmeside. Forvirret? Så læs med her, og bliv lidt klogere på, hvordan du kan købe links til din hjemmeside.

Vælg dine søgeord

Før du skal købe dine links, skal du også vide, hvilke ankertekster der skal indeholde dine aktive links. En ankertekst er en tekst eller et ord, der indeholder et aktivt link, der refererer tilbage til din hjemmeside. Ankerteksten bliver fundet ud fra, at man laver en såkaldt søgeordsanalyse, hvor man finder frem til, hvordan potentielle kunder søger efter dig, når de leder efter en virksomhed som din på Google.

Sælger du f.eks. økologiske huer, så kan det være, du gerne vil komme frem, når folk søger på ”økologiske huer” på Google – det ville i hvert fald give god mening. Det er vigtigt, at du vælger gode søgeord, så du kan få en god placering på Google.

Smalle og brede, lokale og globale søgeord

Der er både smalle og brede, lokale og globale søgeord. De lokale søgeord er søgefraser, hvor der er en bestemt landsdel inkluderet i frasen.

Det kan f.eks. være ”økologiske huser i Haderslev”. Dette giver naturligvis kun mening, hvis du så har en fysisk butik i Haderslev, du gerne vil have besøgende til. Hvis du kun har en online shop, så giver det blot mening at fokusere på de globale søgeord, altså søgeord hvor der ikke er en landsdel inkluderet i søgefrasen.

De brede søgeord er de søgeord, der er rigtig mange søgninger på. Det er f.eks. meget optimistisk at forsøge at lægge nr. 1 på Google, når der søges efter ”huer”, for det er der rigtig mange søgninger på. De brede søgeord er altså søgeord, der ikke specificerer sig særligt ind på noget bestemt. Det er f.eks. mere smalt, hvis man har søgefrasen ”Økologiske huer”. Allerede her har du en bedre mulighed for at få en god placering på Google.

Køb links når dine søgeord er fundet

Når du har fundet frem til, hvordan folk søger efter dig, når de leder efter det produkt eller den service, du sælger, så begynder du at vide, hvilke ankertekster der skal bruges for at linke tilbage til din hjemmeside. En ankertekst kunne jo f.eks. være ”økologiske huer”.

Når du skal købe links, så skal du altså have nogle til at skrive dine tekster for dig, som inkluderer de søgeord, du har fundet frem til i din søgeordsanalyse. Disse søgeord bliver nu lavet om til ankertekster i linkbuilding artikler, som linker tilbage til dig.

Hvorfor er det godt at købe links?

Men hvorfor er det egentlig så meget værd at købe sig til links? Det er det simpelthen fordi, jo flere andre hjemmeside der linker tilbage til din, jo højere bliver din popularitet på Google. Man kan lidt tænke på links som omtale på internettet. Hvis der er mange, der taler om dig, så må det jo være fordi, der er noget om snakken. Sådan kan man godt lidt tænke, at Google fungerer.

Køb links - Linkbuilding pakke

Jo flere links – jo højere rangering på Google

Der er mange parametre i spil, når det kommer til søgemaskineoptimering, men linkbuilding er klart en af de vigtigste dele heraf. Linkbuilding er den del af søgemaskineoptimering, der bliver ved med at fortsætte, mens meget af det andet enten stopper eller er sat på pause i lang tid.

Det er f.eks. ofte ikke nødvendigt at blive ved med at opdatere en hjemmesidetekst, når man først har lavet den god og søgemaskineoptimeringsvenlig. Når du bliver ved med at få aktive links, der linker tilbage til din hjemmeside, så vil din rangering på Google lige så stille blive ved med at stige. Du er naturligvis i konkurrence mod en masse andre, og derfor er det også vigtigt, at du fortsat bliver ved med at købe links, så du opretholder din placering på Google.

Køb links - Linkbuilding pakke

Ikke alle links har samme værdi

Det er ikke helt ligegyldigt, hvor du får dine links fra. Der er nogle links, der har større værdi end andre. Det vil sige, at de kan få dig til at stige mere i popularitet, end andre links kan.

Hvis du f.eks. får et aktivt link fra en hjemmeside, der har mange besøgende, så har de mere ”magt” til at fortælle Google, at du er populær. De fleste får dog links fra mindre betydelige hjemmeside, men får bare så mange, at det stadig får deres rangering på Google til at stige.

Skal du købe links?

Der er ikke nogen tvivl. Hvis du har en hjemmeside, og du gerne vil have en god placering på Google, så køb links. Det er som sagt et af de vigtigste parametre i søgemaskineoptimering, og det er ikke noget, du skal gå glip af, hvis du er seriøs omkring din hjemmeside og gerne vil have mange besøgende.

Jo flere links du køber, jo bedre. Men det er for det meste nok at få skrevet omkring 3 linkbuilding artikler for en hver måned. Det er der i hvert fald mange SEO-virksomheder, der arbejder ud fra. Når du køber dine links, behøves du jo ikke selv at skrive dine linkbuilding artikler. Det er meget normalt, at det er noget, man hyrer folk til at gøre. Så er du også sikker på, at det er nogle, der har forstand på det.

Køb links - Linkbuilding pakke